Таралежков от “Мастър шеф” с голям жест, дари косата си за…

Атрактивният член от новото жури на “Мастър шеф” – Шеф Александър Таралежков – се завърна от Маргейт, Великобритания специално за големия старт на кулинарното риалити, който е в петък, 8 септември, от 20:00 ч. по bTV.

В студиото на “Преди обед” пред Деси Стоянова и новата й екранна половинка Петър Дочев той разказа за решението си да отреже дългата си коса и да я дари за благотворителност:
Таралежков от “Мастър шеф” смени визията, никой не може да го познае СНИМКИ
“Дарих я, за да бъде използвана за направата на перука за деца, които нямат коса. Реших да направя това, което на практика няма да ми коства нищо, но ще зарадва много някого. Израстването на косата ми отне около 2-3 години и изиска много грижи”. От брюнет той се превърнал в блондин, а новата му визия е повече от впечатляваща.

Таралежков не скри вълнението си от предстоящото начало на новия осми сезон на “Мастър шеф”, който тръгва в петък вечер със забележителни хоби-готвачи, наелектризиращи битки и вдъхновяващи истории:
“Това е супер интересно, защото те поставя в една много различна ситуация – от човекът, който научава нещата, ставаш изведнъж учителят… Сменяш си ролята, сменяш си нагласата. Много бързо мога да преценя кой от участниците усеща вкусовете реално”. Таралежков призна още, че с включването си като жури в “Мастър шеф” иска да изпълни една своя мисия:
Ето кой ще замести Токев и Силвена Роу в “Мастър шеф” СНИМКИ
“Със сигурност имам своя визия как искам да се развива балканската и българската кухня като цяло и мисля, че “Мастър шеф” ми дава платформа, с която мога да достигна до повече хора”. Алекс бе поканен лично от Веси Цурбрюг в новата кухня на “Преди обед”, където приготви “агнешки мантъ” с кори за баница./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Григор Димитров не може да откъсне очи и ръце от Мадалина Геня

Григор Димитров приключи участието си на US Open в Северна Америка със загуба от Александър Зверев в третия кръг на тенис турнира. По всичко личи обаче, че бързо е намерил с какво да уплътни времето си, придружавайки своята красива половинка Мадалина Геня на светско събитие. Родният тенисист се е отправил към Италия […]

Subscribe US Now