Стояна Нацева отличена с приза „Писател и будител” на 2023г.

Стояна Нацева, собственик и управител на “Академия щастлив живот” ЕООД, бе отличена с два приза за своите професионални постижения в 13-то издание на Годишните награди на Business Lady.

В сектор „Образование” първото място бе отредено за Стояна Нацева, собственик и управител на „Академия щастлив живот” ЕООД, автор, професионален лайф и бизнес коуч, Стояна грабна приз и за „Писател и будител”.
„Щастлива съм, когато аз и Академията получаваме награди. Всяко отличие е знак на признание за труда, моят, и на моя екип. Радвам се, че се развиваме успешно и помагаме на толкова много хора“, сподели пред медията ни Стояна Нацева.  
Наградите на списание и клуб Business Lady целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание и клуб Business Lady са продължение на основната мисия на изданието – да подкрепя позициите на дамите в  обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и достижения.

Стояна Нацева е основател на Академия „Щастлив живот“ – модерна компания, провеждаща обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.
Академията има своя мисия да подкрепя своите клиенти да развиват своя потенциал,
личностно развитие, самочувствие, кариера, щастливи отношения и самореализация в различни сфери.
Академията извършва консултации и обучения за мъже и жени, които се намират в различни жизнени ситуации, не могат да намерят партньор, не могат да намерят мисията в живота си и да се реализират професионално. Академията работи за създаване, изграждане и устойчиво развитие на навици и умения за справяне с
ежедневните проблеми и ситуации в личен и професионален аспект.

Източник: blitz.bg
Next Post

Дейвид Бекъм в 29 факта

Днес, 2 май, рожден ден празнува английският футболист Дейвид Бекъм. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now