Принцеса Ан e в болница – какво знаем за състоянието й

В последно време неприятностите за британското кралско семейство идват една след друга. Първо крал Чарлз обяви, че има рак на простата, след това разбрахме, че Кейт Мидълтън също е диагностицирана с онкологично заболяване. А сега и един от малкото останали работещи представители на монархията също се оказа в болница.
Този следобед Бъкингамският дворец публикува изявление, от което става ясно, че принцеса Ан е била приета в болница, след като е получила “лека травма на главата и мозъчно сътресение в имението си в Глостършър” през изминалия уикенд. Обяснява се, че ударът е бил силен колкото от главата или копитото на кон. Не се утончява обаче дали травмата наистина е вследствие на контакт с чифтокопитно.
Очаква се тя да се възстанови бързо, но инцидентът налага отлагането на планираното й пътуване до Канада, което трябваше да започне в края на седмицата. Като превантивна мярка тя ще остане за наблюдение в болничното заведение още няколко дни, пише BBC.
В изявлението се казва още, че крал Чарлз, който е неин брат, е бил уведомен за случилото се веднага и “изпраща най-сърдечната си обич и добри пожелания на принцесата за бързо възстановяване”.
След неприятния инцидент кралското семейство остана без най-работливия си в последно време представител. Въпреки че е на 73 години, принцеса Ан пое голяма част от ангажиментите както на краля, така и на принцеса и принцесата на Уелс в последните месеци. А сега те ще се наложи да й върнат жеста и се надяваме отсъствието й да бъде за кратко.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кайли Дженър и един тоалет на Schiaparelli, за който всички говорят

Ревютата на Schiaparelli винаги се отличават с екстравагантност и с това, че привличат десетки известни личности. В края на миналата седмица haute couture сезонът в Париж бе открит именно с това събитието, а от социалните мрежи разбрахме за звездите, присъствали на него. Най-голямо внимание определено успя да привлече Кайли Дженър. Риалити звездата […]

Subscribe US Now