Защо Джейми Лий Къртис няма да присъства на официалната вечеря преди Оскарите

Остават само още няколко дни до връчването на наградите Оскар и нямаме търпение да разберем кои ще са големите победители тази година.
Но до церемонията има още време, което е уплътнено с най-различни събития, в които са замесени номинираните. Като например официална вечеря. Не трябва обаче да очакваме, че не нея ще присъства Джейми Лий Къртис.
Къртис е номинирана за Оскар за най-добра поддържаща роля във филма Everything Everywhere All at Once и не е като да не си пада по подобни събития, но специално това е в неудобен за нея час.
Пред The Hollywood Reporter Къртис казва, че е отказала поканата за официалната вечеря, защото си ляга рано. Актрисата пояснява, че събитието трябва да започне в четвъртък в 19:30 ч., което означава, че храната ще бъде сервирана поне два часа по-късно.
“Нищо хубаво не се случва с мен след 21 ч.”, пояснява 64-годишната актриса. И така се оказва, че Джейми Лий Къртис е отказала да присъства на вечерята, защото за нея тя е в прекалено късен час, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Засенчиха ли кралица Рания

В края на тази седмица предстои голямо събитие в йорданския кралски двор – в понеделник беше съобщено, че на 12 март ще се състои сватбата на принцеса Иман с годеника й Джамил Термиотис. И докато кралските фенове останаха изненадани и развълнувани, се състоя и моминското парти на 26-годишната дъщеря на […]