Мис България Тамара Георгиева е като чисто нова, показа се от… СНИМКИ

Ако се чудите какво прави днес Мис България 2017 Тамара Георгиева и най-вече как изглежда, тези нейни снимки в социалните мрежи дават достатъчно добро обяснение.

Миската, която мина през серия от скандали при спечелване на титлата за “Най-красива българка”, показа наскоро колко добре се чувства в кожата си. Колко и какви подобрения има по себе си, знае само тя.
Мис България Тамара Георгиева си показа прелестите СНИМКИ 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Тамара (@tammytamari)

Огромна трагедия сполетя Мис България Тамара Георгиева СНИМКА
“Много се е разхубавила! Чак не мога да повярвам”, гласи един от коментарите, които предизвика новата порция фотоси на миската във виртуалното пространство. “Личи си, че е работил бая скалпела”, пък се казва в друг.
Припомняме, че миналото лято Тамара Георгиева показа и силиконовите си гърди, които отново запалиха пожар сред онлайн последователите й./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Тамара (@tammytamari)

Източник: blitz.bg
Next Post

Гала се показа пак гола в горещо ВИДЕО 18+

Не минава уикенд, без Гала да се похвали с новата си къща на брега на язовир „Искър“, в която се нанесоха с любимия й Стефан преди броени седмици. Водещата на „На кафе“ ще празнува 55-ия си рожден ден на 13 февруари и със сигурност ще покани най-близките си, сред които […]