Този път Билалов онемя: Българска магистърка от Оксфорд счупи тъпомера!

Млада българка, завършила “История на изкуството” в Оксфорд и готвеща се за докторантура в Лондон, накара водещият на “Стани богат” Михаил Билалов да се чуди къде е попаднал заради откровената й липса на знания, включително и в областта, където се предполага, че би трябвало да е добра.

Рада Георгиева разочарова много феновете на популярната игра, които очакваха от нея необятни знания предвид елитното й обучение. На нея, освен това, й се паднала не толкова трудни въпроси, които обаче се оказаха непреодолими.

Такова подсказване в “Стани богат” не е било, Билалов шокира: Няма да ти маркирам отговора!
Още на въпрос за 500 лв. Рада не съумя да се сети в коя от четирите посочени страни валутата не се назовава “крона”.

Наложи се оксфордската възпитаничка да търси помощ от майка си в публиката, която, разбира се, веднага й каза верния отговор: Унгария. За шанс на Рада, следващият въпрос беше свързан с традицията за пиенето на английски чай, където най-накрая тя показа знания.
Надежда събра погледа на Билалов в “Стани богат” и…
Увереността ѝ обаче бързо спадна с поредния въпрос – свързан с небеизвестния документален филм “Чия е тази ария” на Адела Пеева. Оказа се, че въпреки че е магистър точно по история на изкуството, младата българка няма големи познания нито за българско кино, нито за балкански фолклор.

Тя прибегна до останалите си два жокера, тъй като нямаше ни най-малка идея какъв би бил отговора на въпроса на поредния въпрос. Верният отговор, в случая, е химна на Странджа “Ясен месец”, който съществува във всички страни на Балканите под разнообразни форми.
Ученик събра погледа на Билалов с невиждан досега късмет в “Стани богат” СНИМКИ
Финалната права на срамното участие на Рада Георгиева бе белязано от въпрос за теорията за еволюцията и Чарлз Дарвин.

Рада просто погледна като препарирана възможните отговори, но така и не стигна до определена логика, която да я отведе, или поне да я насочи, към верния, който в случая бе: “Галапагоски чинки”.

Извън играта брюнетката даде неверен отговор, който се оказа грешен, а на Михаил Билалов не му остана друго, освен да ѝ пожелае бъдещи университетски триумфи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Виктория Бекъм проговори за предполагаемата афера на Дейвид Бекъм

В документалната поредица на Netflix – Beckham, футболистът разказва много подробности за кариерата и личния си живот. Именно там и Виктория Бекъм говори за първи път за болката, която е изпитала след твърденията за предполагаемата афера на съпруга й Дейвид с Ребека Лус. Почти 20 години след като се твърдеше, че той […]