Емир Кустурица свалял актриса от сериала „Мен не ме мислете“

Италианската красавица Моника Белучи може и да е впечатлила сръбския режисьор Емир Кустурица по време на снимките на общия им филм „На Млечния път“, но години по-рано обект на неговото ухажване става българската актриса Албена Ставрева, която се появи в новия сериал „Мен не ме мислете“.

Двамата се запознават по време на снимките на филма „Ъндърграунд“, където Албена получава малка роля, след като изпраща свои снимки на режисьора.

Актрисата признава, че много се притеснявала от срещата си със сърбина, защото много го харесва като професионалист и не знаела дали ще се справи с поставената й задача. Е, явно е успяла да го впечатли – и като актриса, и като жена, защото след време той няколко пъти я канил да се виждат, докато снимал кинохита си „Черна котка, бял котарак“.
Ставрева, която зрителите ще видят с епизодична роля в новия сериал на bTV „Мен не ме мислете“, признава, че Кустурица я харесвал, но запазва мълчание по отношение на детайлите дали упорито я е ухажвал, каквито слухове се носиха по това време. Признава и че е късметлийка, защото никога не е получавала роля, само защото режисьор е искал да я сваля, а всичките й ангажименти са били на база актьорските й умения./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лошо поверие: Диона се показа в булчинска рокля преди сватбата! ВИДЕО

Новината за годежа на певицата Диона дойде като гръм от ясно небе за нейните почитатели, които не предполагаха изобщо, че има човек до нея.  Певицата, която от рапа мина в отбора на фолк певиците, се готви за пищна сватба със своя приятел, за когото знаем, че е собственик на заложна […]

Subscribe US Now