Имало ли е наркотици в кръвта на Матю Пери

Едва ли скоро новина от света на шоубизнеса е шокирала толкова много, колкото неочакваната и ненавременна смърт на Матю Пери. Опечалени са не само негови колеги, близки и приятели, но и на милионите му фенове по света.
Актьорът, станал известен като Чандлър Бинг от “Приятели”, почина на 54-годишна възраст в джакузито в дома си в Лос Анджелис в следобеда на 28 октомври. Пристигналата полиция впоследствие обяви смъртта му за несъмнителна.
Остават обаче въпросите как точно е починал Пери и какво е предизвикало удавянето му, което е посочено в първоначалните доклади на полицията. Последната дума за причината за смъртта му обаче ще има патоанатомът, както и токсикологичният анализ.
След като аутопсията не е показала нищо съмнително, се очакваха резултатите от токсикологичния анализ. Светският сайт TMZ, който първи съобщи новината за смъртта на Пери, също първи съобщи и данните от токсикологията.
Според тях в кръвта на актьора “не е имало метамфетамини или фентанил” – наркотиците, отговорни за така наречената “опиоидна криза” в САЩ в момента. Самият Пери разказва в автобиографията си, че дълги години се бори с наркозависимост, което първоначално накара много хора да смятат, че удавянето му може да е в резултат на ползване на опиати.
Очевидно случаят не е такъв, но резултатите от токсикологията са “неокончателни”, пишат TMZ. Финалните ще бъдат готови след четири до шест месеца. Чак след това ще бъде съобщената официалната причина за смъртта на Матю Пери.
Междувремнно не липсват всякакви предположения и анализи като това на д-р Майк Хансън, който публикува цяло видео в YouTube канала си, в което обяснява за евентуалните причини човек да почине в джакузи.
Той споменава, че вариантите са удавяне, предизвикано от засмукване от канала на джакузито, топлинен удар заради прекалено висока температура, заспиване след употреба на алкохол или опиати, или сърдечен удар, отново вследствие на високата температура.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тя преживя отвличането и смъртта на мъжа си, а сега е напът да вземе 100-те бона от "Фермата"

Рекорд по издръжливост, дисциплина и воля постави вдовицата с три деца Лили във “Фермата” и накара мнозина да се удивят не само на силата на духа й, но и на физическите й възможности. Блондинката, която е преживяла отвличането на мъжа си, а впоследствие и смъртта му от рак, отново влиза […]