Азис започва годината със скандал! Отрече се от името си и се обиди на….

Няма да е Азис, ако не сътвори скандал и не предизвика суматоха около себе си. Още в първия ден от новата година той се нахвърли върху свои приятели и категорично заяви, че се отрича от името си. 

Повод за този нервен изблик е Васильовден и многобройните честитки, които получава по случай имения си ден. Да, ама вече не се казва Васил и не празнува на 1 януари! Добре да го знаят всички, които решат един ден да му честитят, защото Краля на фолка няма да се спре пред нищо, за да ви срине със зямата. 
“Аз не се казвам Васил! До всички с пожеланията и милите думи. Да ви приличам на човек, който носи това име? Аз избрах своето име преди 20 години, сам!

Онова, другото ми е сложено от други хора, родителите ми. С една единствена цел, да бъдат приети в семейството на дядо ми и баба ми. Не са харесвали баща ми за зет и на него му хрумнала тази безумна идея да ме кръстят на дядо ми.
Разбирате ме вече какво имам предвид. По цял свят на всички летища хората ми говорят на арабски и никога на славянски език, което какво ви говори на вас?! Умните ще разберат. Успешна нова година на всички! Казвам се Азис”, сподели Азис. 
С това ясно даде да се разбере, че е сменил официално рожденото си име и в документите му за самоличност пише Азис./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тази известна двойка се похвали, че ще стават родители СНИМКИ

Бяхме свикнали в последните години готините новини, свързани с инфлуенсъри и реалити герои да ге научаваме около празниците. Сега обаче беше доста скромно – едно звездно бебе (това на Поля и Митко от “Един за друг”) и един годеж (на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева). Е, добре, че бяха Стела […]