Никой не очакваше това от Енрике Иглесиас

Енрике Иглесиас твърди, че спазва обещанието си да спре да записва нова музика след издаването на предстоящия му 11-ти студиен албум.
Съобщава се, че новият албум Final (Vol. 2), който е продължение на Final (Vol. 1) и е очакван през февруари, е последният, който звездата на “Hero” ще издаде в традиционната форма на албум.
“Готово е. Всъщност ще излезе през февруари”, казва Енрике пред Today. “Напълно е завършен. Това, което искам да направя, е да заснема един или два видеоклипа точно преди втория етап от турнето и да го пусна.”
Енрике е категоричен, че неговият предстоящ студиен албум Final (Vol 2) всъщност ще бъде неговият последен.
“Работя върху този албум от доста години. И за мен винаги е било както казах, последният ми албум… това е той. Не мисля – не, знам, няма да правя повече албуми”, разкрива звездата.
Феновете на изпълнителя на “Bailando” ще имат шанс да хванат певеца в действие по време на текущото му турне. От средата на октомври Иглесиас е на път с Рики Мартин и Питбул за The Trilogy Tour. Месец след тройните концерти беше обявено, че турнето се удължава с 18 нови концерта през 2024 г.
Триото от звезди се познават много добре, след като са споделяли сцената заедно преди години. Иглесиас и Питбул преди това бяха на турне през 2017 г., докато Иглесиас и Мартин също се обединиха през 2021 г. за собствена серия от концерти.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дружка на Джулиана Гани изкара 300 бона със силиконови гърди и си отвори салон СНИМКИ 18+

В истинско царство на еротиката и насладата се превърна столичният квартал “Връбница” 1, където 20-годишната моделка от OnlyFans с артистичен псевдоним Nikolsi отвори салон за мигли, наречен Lashes academy by Nikolsi , а за откриването му пръсна над 10 бона. В инстаграм профила на тунингованата брюнетка гъмжи от еротични потвърждения, както и от […]

Subscribe US Now