Плажните забавления на Радина Кърджилова

Актрисата Радина Кърджилова може и да няма профил във Facebook, но активно поддържа такъв в Instagram.
Именно от профила ѝ там разбрахме, че актрисата се е отдала на лятна почивка на морето. 
От няколко дни актрисата активно качва снимки в профила си по бански, от които отлично се вижда, че на плажа няма никой друг, освен тях.
От кадрите не става ясно къде точно са решили да отидат Радина и семейството ѝ, но по всичко личи, че ще се насладят на една пълноценна почивка.
На някои от снимките Радина прегръща Христо и Йоан, докато на други я виждаме да се любува на красивата гледка към морето.
Това, което определено прави впечатление е, че актрисата изглежда в отлична форма. Личи си, че тренировките са дали резултат и Радина Кърджилова има безупречен външен вид.
Що се отнася до децата им, няма никакво съмнение, че малкият Йоан е одрал кожата на баща си, докато Христо е копие на Радина. 
Истината е, че Деян, Радина, Христо и Йоан са очарователни, независимо в каква конфигурация са – четиримата, поотделно или по двойки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Виктория от "Ергенът" събра погледите с това, което прави рано сутрин в Истанбул СНИМКА

Победителката от първи сезон на “Ергенът” Виктория Капитонова вече е спокойна, защото инстаграм профила й пак е активен, и се е отдала на релакс и вкусна храна в южната ни съседка Турция. Брюнетката, която Виктор Стоянов избра за своя дама, поне в рамките на тв формата на bTV, обикновено може […]