Какъв е бил Наум Шопов като тийнейджър

Всеки, който следва Наум Шопов в социалните мрежи, знае, че той не само води здравословен начин на живот и тренира редовно, но и се опитва да дава добър пример.
В тийнейджърските си години обаче актьорът е бил една друга своя версия. Шопов гостува в подкаста “При ТоТо”, където говори за най-различни теми, а една от тях бе именно израстването.
Актьорът споделя пред Тото от група “СкандаУ”, че в шести клас е тежал точно толкова, колкото и в момента. Нещо, което говори ясно за това, че тогава е бил далеч от човека, който е сега.
Тогава Наум Шопов е бил с дълга коса и расти и е слушал реге и метал. Освен това, е пушил марихуана много често. Актьорът отдава това си поведение на обкръжението му по онова време, но е щастлив, че така са се стекли нещата, че се е измъкнал от тази среда.
До това се е стигнало след като родителите му са разбрали, че пуши марихуана. “Тогава не ме биха, но ме третираха като наркоман”, казва Шопов. Като допълва, че именно това го е стимулирало да се промени и да е далеч от тези неща.
Основна заслуга има и неговият братовчед, който тогава му е оказал морална подкрепа. Тогава Наум Шопов се е отдал на спорта, като дори е тренирал баскетбол и американски футбол.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

10 от най-опасните и странни птици на света

Когато става дума за птици, мненията са противоречиви. Някои казват, че тези красиви летящи същества, с ярките си пера и мелодични звуци, са символ на радостта и свободата. Други пък са по-скоро смятат, че птиците са демонични създания, дошли сякаш от друг, тъмен, свят. Факт е, че някои от пернатите […]

Subscribe US Now