Първата поява на Кристина Апългейт след диагнозата

Преди около година Кристина Апългейт получи диагнозата множествена склероза, като оттогава появите ѝ станаха все по-малко.
Актрисата обаче показа силен дух с присъствието си на 28-те награди Critics Choice Awards, които се проведоха на 15 януари, неделя. Това всъщност е нейната първа официална публична поява на награди след обявяването на диагнозата.
Самата Апългейт по-рано сподели развълнувано, че ще присъства на церемонията и е благодарна на Critics Choice Awards за поканата. “Тази неделя ще бъде първото награждаване, на което съм била от 2019 г.”, пише актрисата в Twitter.
Всъщност тази година е третата ѝ номинация за наградите Critics Choice Awards – за най-добра актриса в комедиен сериал за изпълнението ѝ на Джен Хардинг в сериала Dead to Me. Въпреки обаче че не си тръгна с отличието, Кристина Апългейт направи една запомняща се поява вечерта на 15 януари.
Тя бе отдала почит на героинята си Джен, както и на героинята на Линда Карделини – Джуди, с маникюра си. Върху лакираните си в наситено синьо нокти, със златно бе изписано “Джен” и “Джуди”, пише People.
Кристина Апългейт се бе облякла в изцяло черен костюм, носеше бижута и бастуна си, а нейн придружител на специалната церемония бе дъщеря ѝ Сейди Грейс Ленобъл. Това, което направи впечатление, бяха и еднаквите ботуши на платформа Dr. Martens, които двете дами бяха обули в съчетание с неутралните си тоалети.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Звездата, която се облече като Мерилин Монро

Адисън Рей доста често е предизвикателна с визиите си, но ето че този път ни показва, че може да бъде и стилна. Неотдавна тя нажежи страстите в Instagram с прозрачна червена рокля, качи снимка и по бански – като цяло изобщо не липсват провокативни кадри сред съдържанието ѝ. С последната […]