Спипали Джаферович в изневяра, не е за вярване какви ги върши

Цяла България знае, че Ваня Джаферович е женен мъж, това обаче явно не пречи на ексфутболиста да флиртува в социалните мрежи с разни засукани мадами.

Спортистът, който в последно време се изявява повече в риалити формати, отколкото където и да е било на друго място, имал даже няколко приложения за запознанства в телефона и бил доста активен в тях, пише “Уикенд”. 
Бременна или дебела е Жени Джаферович? Станаха е почти двойна… СНИМКИ
Извън тези си увлечения обаче, Джаферович много държал на семейството си. Оказва се обаче, че явно и много си мечтае за млади жени, с които не става ясно дали само си пише или има и още нещо, пише още изданието.

Припомняме, че хърватинът и най-одумваната участничка от тазгодишния сезон на “Игри на волята” Жени Джаферович сключиха брак преди 10 години, а са заедно от 13 лета. Имат две деца – Леа на 10 години и Бо на 7 години. Дъщеря им Лея се роди на 11 февруари 2012 г. – половин година преди Ваня и Жени да минат под венчилото, а синът им Бо дойде на бял свят навръх националния празник 3 март 2015 г. И двете деца се родиха в Бургас.
Инфлуенсъри или нещо друго?! Как си вадят парите семейство Джаферович?
Засега между двамата все още няма проблеми, но дали Жени ще приеме спокойно увлеченията на мъжа си или в семейството ще избухне чутовен скандал, скоро ще стане ясно./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кейт Мос в 22 факта

Днес, 16 януари, рожден ден празнува английският модел Кейт Мос. Източник: blitz.bg