Трудните отношения на Карин Околие с баща ѝ

Карин Околие е от хората, които не се отказват лесно от мечтите си и се трудят усилено, за да ги постигнат. Но дори тя понякога трябва да приеме суровата действителност.
Като например контузиите, които в крайна сметка са я принудили да се откаже от професионалната си спортна кариера. В предаването на bTV “Търси се” Околие споделя, че след 16 години усилени тренировки и състезания ѝ е било трудно да се откаже и да направи прехода към това да се занимава с нещо различно.
Тя все пак остава близо до спорта, защото от известно време е водеща на спортните емисии на bTV. В седмичното токшоу обаче Карин Околие говори и за трудните си взаимоотношения с баща си. Разбираме, че майка ѝ баща ѝ са заминали извън България, когато тя е била едва на две години, поверена на грижите на баба си.
Около 10 месеца по-късно майката на Карин се връща, но без баща ѝ. Самата тя споделя, че отношенията им не са се развили по възможно най-добрия начин. И така Карин прекарва следващите години без баща си. Той решава отново да я потърси, когато тя е на седем.
Но бившата лекоатлетка споделя, че още от тогава отношенията ѝ с него не са особено добри. На въпрос дали усеща любовта на баща си тя отговаря, че ѝ е трудно, но все пак рационално знае, че той я обича. Карин Околие признава, че макар баща ѝ в момента да е в България, двамата рядко се виждат.
“С него никога не сме имали много силна връзка”, допълва тя. Разкрива още, че баща ѝ е силно религиозен и се опитва да наложи вижданията и вярата си. Нещо, което не ѝ се нрави. “Рядко се виждаме и честно казано тук вината е моя, защото той има желание, търси ме.”
Близките на Карин Околие обаче са единодушни, че тя има свой си начин да преживява трудните моменти, затваряйки се в себе си. Така е преживяла и една тежка раздяла с момче, с което е имала двугодишна връзка. “Чувствах се отхвърлена.” Но малко след това се запознава и с настоящия си приятел Ангел.
И тази връзка на Карин не е безпроблемна, но самата тя твърди, че я е направила по-осъзната, защото е разбрала, че можеш да се чувстваш добре във връзка и тя да не бъде токсична.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Преслава показа ужасяваща мизерия по време на полет СНИМКИ

На ужасна и мизерна гледка в самолета се натъкна певицата Преслава, която дори е заснела видяното и го показа в Инстаграм пред последователите си.  Липсващи елементи от конструкцията, висящи уплътнения и стюардеса със скъсана обувка са част от поводите Преслава да изрази погнусата си от авиокомпанията. “Никой не трябва да […]