Какво забранява на децата си Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу обича да е пределно открита за живота си – от това какви кремове ползва през това на какви процедури се подлага до начина, по който възпитава децата си. В подкаста Ruthie”s Table 4 тя дава и някои подробности как точно го прави.
Гуинет Полтроу разкрива, че е забранила на децата си да сядат с мобилни телефони на масата за вечеря и настоява семейството да се храни заедно всяка вечер. Точно, както тя и брат ѝ винаги са вечеряли с родителите си Брус Полтроу и Блайт Данър.
Говорейки с Рут Роджърс актрисата, превърнала се в уелнес предприемач, сподели, че си спомня с нежност времето, прекарано със семейството заедно. “Чувствахме се специални, че бяхме включени на масата за вечеря”, казва тя. “Ако родителите ни бяха поканили приятели, тогава ние седяхме с тях на масата и водихме дълги разговори.”
Основателката на Goop продължава, като разкрива, че това е традиция, която продължава със собствените си деца, Епъл (18 г.) и Моузес (16 г.) “Винаги вечеряме всички заедно, като семейство, без телефони на масата.”
Полтроу обяснява, че от нейния собствен опит това позволява на родителите да водят страхотни разговори с децата си. “Влизате в страхотен дискурс с тях и чувате какво наистина мислят за нещата”, обяснява тя. “Мисля, че баща ми ме накара да почувствам, че съм много ценна по време на тези вечери, защото той наистина настояваше за мнението ни. Той задаваше въпроси и аз, и брат ми просто участвахме в разговора, точно като възрастните.”
Актрисата от “Влюбеният Шекспир” разкрива, че все още готви за децата си през уикендите, тъй като обикновено е твърде заета да го прави през седмицата.
“Епъл е наистина интересна, защото сега е доста независима. Тя е вегетарианка и има наистина специфични идеи за храна, което е толкова страхотно.” Полтроу казва, че ястията, които дъщеря й я моли да приготвя най-често, включват паста с лимон и картофи за закуска.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Зори от "Игри на волята" с нов тунинг преди Коледа СНИМКИ

Няма спор, че именно Зори, студентката от НСА, беше една от най-суетните в “Игри на волята”. Въпреки че се справяше страхотно на Арената, а и в суровите условия на Реката и в Стопанството, тя неведнъж в Резиденцията говори за суетата си. И докато в условията на “Игри на волята” тази […]

Subscribe US Now