Какво се случва с Педро Паскал

Популярните актьори, които участват във високобюджетни филми често страдат от травми. Просто защото каскадите са част от работата им, а понякога дори наглед невинна случка може да причини сериозни наранявания.
Точно заради това се разтревожиха и феновете на Педро Паскал. Преди няколко дни актьорът бе отбелязан в снимка на актрисата Джейми Рей Нейтив.
На нея се вижда, че Паскал е с обездвижена дясна ръка, но във видимо добро настроение. Това обаче породи много въпроси какво точно се е случило с него. Притесненията се засилиха и когато Педро Паскал се появи на церемонията по връчването на наградите Златен глобус 2024 отново със специален слинг, обездвижващ дясната му ръка.
Запитан от репортери какво се е случило, Паскал казва само, че е паднал и травмата му не е свързана с изпълняването на някоя сложна каскада на снимачната площадка, пише People.
Актьорът, който не успя да спечели статуетка от церемонията, не дава повече информация нито за това какво се е случило с него, нито колко сериозна е травмата му.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джилиан Андерсън и една рокля с бродирани вагини

Джилиан Андерсън може и да не успя да спечели статуетка от церемонията по връчването на наградите Златен глобус 2024, но със сигурност прикова вниманието на всички към себе си. Не с някоя с реч, а с избора си на тоалет. Като може би човек веднага би си помислил, че 55-годишната […]

Subscribe US Now