Джилиан Андерсън и една рокля с бродирани вагини

Джилиан Андерсън може и да не успя да спечели статуетка от церемонията по връчването на наградите Златен глобус 2024, но със сигурност прикова вниманието на всички към себе си.
Не с някоя с реч, а с избора си на тоалет. Като може би човек веднага би си помислил, че 55-годишната актриса е заложила на секси рокля, която не оставя много на въображението, но и това не е така.
Андерсън се появи на червения килим в рокля с кремав цвят, дело на дизайнерката Gabriela Hearst с голи рамене, която на пръв поглед не провокира сериозен интерес. Но от интервютата на актрисата пред медиите на червения килим разбираме, че всъщност има един много важен детайл в тоалета ѝ.
Пред Deadline Джилиан Андерсън казва, че по роклята ѝ са бродирани вагини. Пред Extra пък допълва, че процесът по бродирането е бил дълъг и предизвикателен като за всяка една е трябвало над три часа, за да бъде пришита. А общото време за бродирането на вагините по роклята на Андерсън е било около 150 часа.
Оказва се, че тоалетът на актрисата колаборация между собствения ѝ бранд G Spot и Gabriela Hearst. Освен това, тя  признава, че вагините по роклята са препратка към ролята ѝ на секс терапевт в сериала Sex Education. А още един изненадващ детайл от тоялета на Джилиан Андерсън е, че той разполага с джобове.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще има ли разследване срещу принц Андрю

Миналата седмица беше потвърдено, че името на принц Андрю наистина присъства в съдебните документи по делото на Джефри Епстейн, като дори станаха ясни повече подробности за връзката на по-малкия брат на крал Чарлз с непълнолетните момичета, “управлявани” от Епстейн. Във Великобритания пък се засилиха настояванията срещу Андрю да бъде започнато […]

Subscribe US Now