Дженифър Лопес е по-откровена от всякога – за раздялата с Бен Афлек и края на кариерата си

Цели 22 години след издаването на третия си студиен албум – This Is Me… Then, посветен на първия си романс с Бен Афлек от началото на 2000-те, Дженифър Лопес се завръща с продължението This Is Me… Now.
Новият и девети в кариерата албум на певицата излиза само след два дни – на 16 февруари, като голямата изненада за феновете е, че ще бъде придружен и от филма This Is Me… Now: A Love Story. Премиерата е на същата дата в Prime Video.
Както можем и да предположим, и двата проекта на Джей Ло са посветени на любовта ѝ с Бен Афлек, с когото се преоткриха години след първоначалната си раздяла. През 2021 г. стана ясно, че те отново са двойка, като година по-късно вече бяха женени.
Първоначалният романс на певицата и актьора обаче датира още от 2002 г. Те дори бяха сгодени и бързо се превърнаха в една от любимите светски двойки в света, но изненадващо така и не стигнаха до олтара, за да си кажат заветното “да”, а вместо това се разделиха.
Дженифър Лопес обаче не говори често за този труден момент от живота си. Въпреки това, сега покрай излизането на новия ѝ албум и филм, вдъхновени отново от любовната ѝ история с Бен Афлек, тя се връща към болезнените си спомени отпреди години.
В ново откровено интервю за Variety певицата прави рядък коментар относно първата си раздяла с актьора и разкрива през какво е трябвало да премине.
“Връзката ни се разпадна под тежестта на напрежението”, споделя тя, имайки предвид огромното медийно внимание върху двама им тогава.
“Изгубихме усещане за себе си и трябваше да се разделим, защото не знаехме как да го преживеем. Аз трябваше да разбера себе си, както и той трябваше да разбере себе си”, допълва Джей Ло.
Когато тя и актьорът отмениха сватбата си през 2003 г., пуснаха съвместно изявление, в което се казваше, че са решили да отложат датата заради прекомерното медийно внимание към събитието им.
“Когато се усетихме, че сериозно обмисляме да наемем три “фалшиви булки” на три различни локации, осъзнахме, че нещо не е наред. Чувствахме, че това, което трябваше да бъде радостен и свещен ден, можеше да бъде провалено за нас, семействата и приятелите ни”, казва още Дженифър Лопес.
Колкото до това дали е преживяла и простила за грешките отпреди вече над 20 години, тя ще разкрие именно в предстоящия филм This Is Me… Now: A Love Story.
За новия си албум пък певицата разкрива малко повече в друго свое интервю за Entertainment Tonight. Въпреки че споделя, че се е постарала да го направи специален за феновете, тя разкрива също, че именно той е възможно да се окаже и последния в музикалната ѝ кариера.
“Чувствам, че това е краят на една ера за мен и началото на нова, така че никога не бих казала никога. Точно сега чувствам, че наистина вложих сърцето и душата си в това и съм много развълнувана. Определено ми костваше много”, споделя още Дженифър Лопес.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда Серина Уилямс шест месеца след раждането

Серина Уилямс е майка на две деца и откакто ежедневието ѝ е заето основно от родителски задължения, тя е напълно откровена както за хубавите моменти, така и за предизвикателните. От това как малко от кърмата ѝ може да помогне при изгоряло върху кожата, до това, че понякога не се чувства […]

Subscribe US Now