Когато и Майкъл Б. Джордан остане само по бельо

На Майкъл Б. Джордан съвсем скоро му предстои вълнуващ момент в кариерата. Още този петък, 3 март, е премиерата на филма “Крийд 3”, който е пълнометражният му дебют като режисьор.
Преди да видим как му се е получило начинанието обаче, той самият привлече вниманието към себе си с още едно участие. То обаче няма общо с киното.
Всъщност Майкъл Б. Джордан е част от новата кампания на Calvin Klein за пролетта на 2023 г., за която се снима във видео. Моделите, с които той позира, са Calvin Klein 1996, Athletic и Modern Cotton Performance.
Кадрите са също така продължение на поредицата Calvins or Nothing, в която преди са участвали знаменитости като Карлос Алкарас и Мая Хоук. Цялата кампания на Calvin Klein за пролетта на 2023 г. е планирано да бъде представена на 15 март.
Покрай участието си в нея, Майкъл Б. Джордан е поканен да гостува на американския водещ Джими Кимел, пише Complex. По време на интервюто актьорът няма как да не бъде поразпитан и за режисьорския си дебют с “Крийд 3”.
“Режисьорският ми дебют?! Все още звучи налудничаво да го кажа, но няма филм, който да е по-личен за мен и няма филм, на който да съм по-готов да съм начело”, споделя тогава Майкъл Б. Джордан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Елисавета от "Ергенът" в опасна връзка с Филип Плейн СНИМКА

Елисавета от “Ергенът” се оформя като една от не особено харесваните участнички, благодарение на поведението ѝ в шоуто. Тя бързо създаде приятелски кръг около себе си, но мнозина смятат, че се е “сдушила” с неправилните. Е, едната ѝ по-близка бе изгонена бързо, след като прояви агресия. Припомняме, че детегледачката Теодора […]