Елисавета от “Ергенът” в опасна връзка с Филип Плейн СНИМКА

Елисавета от “Ергенът” се оформя като една от не особено харесваните участнички, благодарение на поведението ѝ в шоуто. Тя бързо създаде приятелски кръг около себе си, но мнозина смятат, че се е “сдушила” с неправилните.

Е, едната ѝ по-близка бе изгонена бързо, след като прояви агресия. Припомняме, че детегледачката Теодора бе изпъдена от Евгени, след като си позволи физическа саморазправа със Симона.
Самата Елисавета се определи като самостоятелно момиче, на което обаче ѝ липсва мъжка опора и семеен уют. Това обаче не означава, че няма голям приятелски кръг, който я подкрепя. Мацката е близка приятелка със Светлана Гущерова, присъствала е на доста празници на милионерското семейство. 
 

По-интересното обаче е, че Ели се познава с модния дизайнер Филип Плейн – любимецът на родните плеймейтки. Оказва се, че Ели се е запознала с Плейн преди години, а за това научихме от профила на риалити звездата. Във Facebook тя се е похвалила с фотото, пише .vbox7.com. 
Двамата вероятно са се запознали на някакво събитие в един от магазините на Плейн. Ели не е единствената българка, с която Филип се познава. Припомняме, че преди години се шушукаше за страстен романс между него и плеймейтката Моника Валериева./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария и Виолин от "Един за друг" станаха родители, ето и подробностите СНИМКА

Семейството на третия сезон на “Един за друг” се увеличи с още един член! Мария и Виолин от шоуто станаха родители! С това се похвалиха двамата в Инстаграм, като публикуваха и снимки. “Вече сме трима”, написа Мария под снимката, като от текста там става ясно още, че им се е […]