Кои са кралските сватби на 2023 г.

Годината започна с новината за сватбата на престолонаследника на Йордания и по-точно, с обявяването на датата на специалното събитие на принц Хюсеин. Това обаче няма да е единствената кралска сватба на 2023 г. Ето кои са останалите, за които знаем до момента.
Принцеса Александра и Николас Багори
Съвсем скоро стана ясно, че единствената дъщеря на великия херцог Анри Люксембургски ще сключи брак тази година. 31-годишната принцеса Александра ще се омъжи за годеника си Николас Багори през април. Гражданският брак ще е на 22 април в кметството на Люксембург, а църковният – на 29 април в църквата “Сен Триомф” в Борм-ле-Мимоза в южна Франция.
Принц Хюсеин и Раджуа ал Саиф
Най-големият син на крал Абдула Втори и кралица Рания ще се ожени на 1 юни на тържествена церемония по всички мюсюлмански традиции. Двамата със саудитката Раджуа ал Саиф се сгодиха през август. Все още не е обявено мястото на самата сватба.
Принцеса Иман и Джамил Термиотис
По-голямата сестра на принц Хюсеин също ще се омъжва тази година, като сватбата ѝ най-вероятно ще е след тази на брат ѝ. Тя се сгоди за Джамил Александър Термиотис миналата година – той е роден в Каракас, Венецуела, и е от гръцки произход.
Принцеса Марта-Луизе и Дюрек Верет
Макар да не е обявена все още, през 2023 г. очакваме и сватбата на норвежката принцеса, която се отказа от ролята си на работещ член на кралското семейство на Норвегия, след като се сгоди за американски шаман през юни 2022 г. Марта-Луизе е по-малкото дете на крал Харалд и кралица Соня, престолонаследник е брат ѝ принц Хаакон, припомнят ни Royal Central.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емануела срина бившия със земята, бил най-голямото й падение и го прати да се лекува ВИДЕО

Фолк звездата Емануела изпрати 2022 г. с огромен любен скандал с бившия си приятел Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Двамата си размениха обидни квалификации, които чалга гърлата направи публично достояние на всички в социалните мрежи.  С Емануела трябва много да се внимава, защото е способна да срине всеки мъж на […]

Subscribe US Now