Как ще приключи разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли

След изненадващата си раздяла през 2016 г. Брад Пит и Анджелина Джоли започнаха да водят тежка съдебна битка, за да финализират развода си. Години по-късно, процесът вече е на финалната права и става все по-ясно какъв ще е изходът от него.
От източник на Us Weekly научаваме, че въпреки че преговорите са били “мъчителни”, през последните няколко седмици последните документи са били подадени.
“Брад просто иска да продължи живота си и тази последна стъпка е облекчение и символ на окончателния край на връзката им”, допълва информаторът.
По думите му основното попечителство над трите непълнолетни деца на двойката – Шайло (17 г.) и близнаците Вивиен и Нокс (15 г.), остава при Анджелина Джоли. Двамата актьори имат и още три деца – Мадокс (22 г.), Пакс (20 г.) и Захара (19 г.).
Както би се и очаквало, Брад Пит не е особено доволен от споразумението, но все пак се е съгласил, тъй като в крайна сметка не му се е сторило “толкова лошо, колкото Анджи да получи пълно попечителство, както тя искаше.”
Основното споразумение за попечителство обаче е значителна отстъпка от страна на актрисата, тъй като тя е убедена, че бившият ѝ е причината за развода им и че е нейно задължение да защитава децата.
Брад Пит все пак има право да вижда децата си, макар и не толкова често, колкото му се иска. Според източника това е разочароващо решение, тъй като актьорът има желание да заздрави връзката с децата си.
Попечителството обаче не е единственият въпрос, който двамата актьори трябва да решат в съда. В същото време те водят битка и за винарната Chateau Miraval, като по-рано този месец съдията е дал зелена светлина на Брат Пит да съди Анджелина Джоли, след като тя продаде своята част от компанията без неговото съгласие.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли извънбрачна връзка принц Уилям

10 март се оказа изключително неприятен ден за принца и принцесата на Уелс. В опит да успокои обществеността, че е добре, Кейт Мидълтън публикува снимка за Деня на майката с трите си деца. Неумелата намеса на фотошоп обаче ѝ изигра лоша шега и сега автентичността на снимката е под съмнение. […]

Subscribe US Now