И Джо Манганиело показа новото си гадже

От раздялата на София Вергара и Джо Манганиело изминаха няколко месеца и изглежда че всеки върви по своя път, без да поглежда с гняв назад. Актрисата от Griselda вече много пъти демонстрира публично връзката си с хирурга Джъстин Салиман.
Сега дойде ред и на 47-годишният Манганиело да покаже в личния си Instagram профил новата жена до себе си. Това, разбира се, е Кейтлин О’Конър, с която той беше забелязван неведнъж, включително и на обществени събития.
Сега обаче актьорът от “Професия стриптийзьор” сподели в сторита в Instagram кадри от Деня на влюбените. На една от снимките Джо и Кейтлин са в публиката на концерт на Tool в Лос Анджелис, а на следващите две позират до букет с червени рози.
Връзката между Манганиело и 34-годишната Кейтлин О’Конър започна през септември 2023 г., припомнят People. Два месеца по-рано той и София Вергара съобщиха, че се развеждат.
Джо Манганиело и Кейтлин О’Конър се появиха за първи път като двойка на официално събитие през декември, когато присъстваха на благотворителната гала на фонда Children of Armenia в Ню Йорк

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще се върне ли Хари в кралския двор

Новината, че крал Чарлз е болен от рак, успя да накара принц Хари да стегне куфарите моментално и да се върне в родината си. Посещението му на Острова обаче трая прекалено малко, а остави след себе си прекалено много въпроси без отговор. Очаквано се заговори дали е възможно болестта на монарха […]

Subscribe US Now