Събирания и раздели – какво знаем за връзката на Стефанос Циципас и Паула Бадоса

Връзките са нещо сложно, а при професионалните спортисти те са още по-трудни заради натоварените графици и многото пътувания, които те имат.
Ето защо не бяха много изненаданите, когато преди няколко седмици стана ясно, че Стефанос Циципас и Паула Бадоса са се разделили.
Любовта им обаче изглежда е по-силно от всичко останало, защото точно преди началото на Roland-Garros двамата се събраха. 
Всичко между Циципас и Бадоса започва през миналата година по време на турнира Internazionali BNL d’Italia в Рим. Тогава гръцкият тенисист решава да направи първата крачка като ѝ пише съобщение точно след като тя е спечелила мача си.
Няколко месеца по-късно двамата вече официално са двойка и обявиха това пред феновете си. За определен период от време дори имаха общ профил в Instagram, където качваха снимки като двойка.
За една бройка дори щяха да играят на Wimbledon в смесените двойки, но Паула Бадоса се контузи малко преди това. Е, почти година по-късно тази сладка романтична тенис двойка може и да направи дебюта си на корта.
Стефанос Циципас и Паула Бадоса се очаква да играят при смесените двойки на Roland-Garros, ако нещо не се обърка отново, разбира се. Във видео в TikTok от миналата година двамата дори разкриват някои интересни подробности около връзката си.
От видеото разбираме, че Циципас не само е направил първата крачка, но и е инициирал първата целувка. Освен това, именно той е казал първи “обичам те”, пише People.
Колкото до раздялата и събирането, пред Tennis.com Стефанос Циципас казва, че не се е справил добре с напрежението от тура и очакванията към играта му. “След две, три седмици разбрах, че тя ме е подкрепяла много и когато се опита да говори с мен, за да се видим, усетих колко силна е любовта, която имаме един към друг”, казва още гръцкия тенисист.
Циципас казва, че е осъзнал също така, че отношенията му с Паула Бадоса е напълно различни от всички негови предни връзки, които е имал. Самата Бадоса допълва, че едно от нещата, които не ѝ харесва, е, че връзката им е много публична и открита. След като отново са заедно ще се опитат да запазят малко повече личното си пространство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво знаем за връзката на Стефанос Циципас и Паула Бадоса

Връзките са нещо сложно, а при професионалните спортисти те са още по-трудни заради натоварените графици и многото пътувания, които те имат. Ето защо не бяха много изненаданите, когато преди няколко седмици стана ясно, че Стефанос Циципас и Паула Бадоса са се разделили. Любовта им обаче изглежда е по-силно от всичко останало, защото […]

Subscribe US Now