Гущерова плажува с яхта в Залива на корабокрушенците СНИМКИ

Светлана Гущерова е на поредна почивка, на която се глези като истинска принцеса. 

Златисти плажни ивици, изумрудено сини води, обградени от живописни скали… Така прекарва лятото си милионерската съпруга Светлана Гущерова.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от @svetlanagushterova

От няколко дни със съпруга й Християн порят вълните на Йонийско море на борда на луксозна яхта. Една от спирките им бе емблематичният плаж Навагио на остров Закинтос, известен с останките от кораба “Панайотис”, корабокруширал през 1983 г. с контрабандни цигари на борда си.
Този инцидент носи и името на местността – Залива на корабокрушенците. Край един от най-известните плажове не само в Гърция, но и в целия свят, разположен в западната част на популярния Йонийски остров, близо до селцето Анафотирия, Гущерова не пропусна да си направи снимки от борда на яхтата, наета от мъжа й за гръцката им обиколка.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от @svetlanagushterova

Разбира се, майката на три деца, е с модел от една от летните колекции на бранда си за пижами. Островът е популярен и с костенурките, които плуват близо до плажовете и до някои от заливчетата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джесика Симпсън отново показа тяло за завист

Джесика Симпсън знае как да подбере най-добрите аксесоари към банския си костюм. Освен това знае как да подпалва социалните мрежи, демонстрирайки стройна фигура с шоколадов загар. Изпълнителката и актриса може и да е над 40 години, но определено може да се похвали с добре оформено тяло. В профила си в Instagram […]