Филип Киркоров не смее да стъпи в България, след като го заплашиха със…

Филип Киркоров вече не е желан в България и май ще преустанови визитите си тук в бъдеще. Негативизмът към руския певец е породен от привързаността му към Владимир Путин. 

Българските му фенове скочиха остро срещу него след последното му изказване и се заканиха, че ако посмее отново да се появи в България и да изнесе концерт, може да бъде улучен с някое кило домати. А някои се заричат и на по-тежки неща, заради които Киркоров би трябвало сериозно да премисли евентуално гостуване в България. 
Причината е в близките му взаимоотношения с Владимир Путин. Той е от почитателите и защитниците на руския президент, което не се харесва на българските политици, а и на една част от нашия народ.

Неслучайно вече се подготвят протести срещу концерта на Киркоров в НДК на 3 ноември, който ще е съвместно с дует „Ритон“. Филип е много добър приятел с Катя и Здравко, но очевидно ще трябва общите им изяви да се пренесат само в Русия. 
Неотдавна Катя сподели, че е нелепо да ги намесват във войната и че нямат нищо общо с Путин. Катя категорично заяви, че със Здравко са против войната и не им е приятно да ги слагат в такива измислени скандали, чрез които някои се опитва да осуети предстоящия им концерт. 
Припомняме, че Филип Киркоров изрази позиция преди време, че Крим и Донбас са руски. Той оправда военната операция на Путин в Украйна, защото според него руският лидер е бил принуден да действа заради наглостта на НАТО./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Дойде ли най-после краят за Том Брейди

Феновете на американския футбол трудно приеха, когато миналата година Том Брейди обяви, че слага край на професионалната си кариера като играч. Но времето, което Брейди прекара в пенсия, не бе особено дълго. Само няколко седмици по-късно той обяви, че се отмята от решението си и ще се завърне на терена. […]