Знаменитости, станали по-известни от популярните си родители

В света на известните е съвсем нормално деца и родители да работят в една и съща индустрия, най-често в музикалната и филмовата. За едно дете да оправдае очакванията на родителите си никога не е лесно, но немалко са примерите за деца, които не просто са станали известни колкото родителите си, а дори и са ги надминали. Ето десет доказателства.
Анджелина Джоли
И тя, и баща ѝ Джон Войт са носители на Оскар. Актрисата обаче успява да го надмине по популярност не само заради ролите си в киното, но и заради хуманитарната си дейност,  от която мнозина се впечатляват.
Майли Сайръс
Името ѝ е вече известно в цял свят. Кариерата ѝ определено е изпреварила тази на баща ѝ Били Рей Сайръс, който също е музикант. Днес обаче той е по-скоро известен като бащата на Майли, отколкото със собствената си музикална кариера.
Майкъл Дъглас
Той е синът на Кърк Дъглас, последвал го в актьорската кариера. Бащата ни е познат с участието си в един от най-добре оценяваните от критиците филми – “Спартак” на Стенли Кубрик. А синът Майкъл Дъглас продължава да е едно от най-големите имена в Холивуд.
Дженифър Анистън
Баща ѝ Джон Анистън е уважаван телевизионен и филмов актьор, но дъщеря му Дженифър е тази, която прави фамилията наистина известна. Откакто изигра Рейчъл в “Приятели”, Дженифър Анистън е една от най-популярните и разпознаваеми актриси в цял свят.
Чарли Шийн
Той действително надмина баща си Мартин по популярност, но не само благодарение на актьорската си кариера. Вярно е, че в един момент от живота си Чарли е сред най-добре платените телевизионни актьори, но разгулният му живот също е била една от най-обсъжданите теми от света на известните.
Дрю Баримор
Тя винаги е била обременена от семейното си наследство. Въпреки бунтарското си детство и тийнейджърски години, тя успява да надмине очакванията на всички, като се превръща в една от най-обичаните холивудски актриси за времето си.
Лили Колинс
Баща ѝ е музикантът Фил Колинс, което несъмнено ѝ е оказвало натиск да изгради успешна кариера. Лили Колинс обаче се справя с предизвикателството и в момента е една от най-популярните млади актриси.
Енрике Иглесиас
Съперничеството му с баща му Хулио Иглесиас е добре известно. Енрике се е доказал като по-успешния музикант, тъй като може да се похвали с повече успехи в Billboard, пише Stars Insider.
Джиджи и Бела Хадид
Майка им Йоланда е доста известно име сред моделите, но не би било преувеличено да се каже, че са я засенчили. Все пак сестрите Джиджи и Бела Хадид са едни от най-високоплатените модели в момента.
Ема Робъртс
Фамилията ѝ ни подсказва, че е роднински свързана с Джулия Робъртс. Ема също е актриса, какъвто е и баща ѝ Ерик Робъртс. Едва ли обаче като малка Ема е предполагала, че ще има по-успешна кариера от него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ваня Червенкова в болница за тежка операция, застигна я кошмар

Ваня Червенкова безспорно е много силна жена с тежък нрав и сила на волята, на която би завидял всеки. Трудностите и мъките пред нея обаче не са останали в миналото.  Красивата бизнесдама е минала през голям кошмар – пръстите на краката й са били счупени. За това разказва блондинката и […]

Subscribe US Now