Колко се е влошило състоянието на Селин Дион

В края на миналата година Селин Дион разкри, че страда от рядко заболяване. Синдромът на скованата личност включва силни мускулни спазми, постоянна болка и скованост, която бързо може да принуди пациентите да останат приковани на легло или инвалидна количка.
Явно състоянието на 55-годишната канадска певица се влошава, защото сестра й Линда се е преместила да живее с нея в дома й в Лас Вегас. Информацията е споделена от друга тяхна сестра, Клодет пред Le Journal de Montreal.
“Тя (Селин – б.а.) изслушва всичко от топ изследователите в областта на тази рядка болест. Според мен обаче тя трябва преди всичко да си почива. Свикнала е да не спира, винаги да се опитва да е най-добрата в това, което прави. А в един момент сърцето и тялото ти се опитват да ти кажат нещо. И трябва да ги чуеш.”
Клодет допълва, че за момента не са открили лекарство, с което могат да третират синдрома, но продължават да се надяват. “Вярваме в нея. Вродено й е да е дисциплинира във всяка област в живота си”, цитират я от Hello.
Селин Дион е най-малката от 14 братя и сестри. Диагнозата й “синдром на скованата личност” през декември 2022 г. дойде след месеци, през които певицата отмени всички концерти от турнето си Courage заради мускулни болки.
Феновете на певицата бяха обнадеждени, когато тази пролет тя записа няколко нови песни за филма с Приянка Чопра “Отново любов” и дори участва в някои сцени от него. Очевидно обаче голямата борба за подобрението на Селин тепърва започва.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Историята на Филип Буков за това как е дарил косата си

След случаят на насилие над 18-годишната Дебора от Стара Загора редица известни личности решиха да изразят позицията и виждането си. Актьорът Филип Буков обаче реши не просто да се възмущава и изказва мнение, а да разкаже една лична история, свързана с косата му. В профила си в Instagram Буков пише, […]

Subscribe US Now