Юксел Кадриев получи много лоша новина навръх юбилея си

Лоша изненада получи за 50-годишнината си новинарят Юксел Кадриев. Той загуби делото в съда, което водеше срещу община “Красно село” за тяхно разпореждане да напусне общинското жилище, в което пребивава от 2011 г. насам.

След като преди време тв водещият получил известие, че трябва да освободи имота от 75 кв. метра, който повече от 10 години обитавал срещу символичен наем от 100 лева месечно, Кадриев решил да обжалва в съда. Жалбата му обаче била отхвърлена на заседание на 23 март.
Юксел Кадриев е на седмото небе от тази новина СКРИЙНШОТ
Основната причина е, че Юксел декларирал доход от 75 хиляди лева на година, а магистратите сметнали сумата за достатъчно висока, за да може да си позволи да си наеме нормално жилище. Общинските имоти са предназначени за хора в затруднено финансово положение, без доходи, многодетни и социално слаби семейства.

В крайна сметка се оказа, че Кадриев ще трябва да напусне апартамента, в който е пребивавал, в определен от съда срок. На практика новинарят остава бездомен заедно с дъщеря си Габриела и майка си.
Пенсионерката още преди години се премести в София, за да помага на сина си с домакинските задължения и отглеждането на щерка му, след като той се разведе с бившата си съпруга Бонка. Тогава общото им дете остана при него, а той не можеше да смогва с грижите, тъй като работният му график е наистина натоварен.
Юксел Кадриев се отказва от телевизията, ето с какво се захваща…
От протоколите на съда покрай делото на Кадриев с община “Красно село” става ясно, че възнаграждението, което получава от bTV, не е никак малко – възлиза на “скромните” 6 хиляди лева, което се равнява на близо 8 минимални български заплати, а в екипа на телевизията новинарят е от 20 години. За толкова дълъг период от време е доста изненадващо, че не е успял да вложи финанси поне в един имот, пише “Флагман”.
За сравнение – големият му приятел и колега Ники Дойнов, който води новините по конкурентната Нова телевизия, преди две години се сдоби с изключително луксозен апартамент в близост до този на Цветан Цветанов, чиято стойност е неколкостотин хиляди лева. Ани Салич пък е собственик на къща в пернишкия “Бевърли Хилс” – село Рударци, както и на апартамент в София. Виктор Николаев притежава 3 лукс апартамента на пъпа на столицата, а бившата тв водеща Ани Цолова – имение в “Драгалевци”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Драмата с Мика Зайкова и Рачков расте, изтече скандален чат

Драмата покрай Мика Зайкова и Димитър Рачков се заплита все повече, а в интернет се появи и скандален чат, който уличава икономистката в лъжа. БЛИЦ припомня, че преди дни бял свят видя историята за Мика Зайкова и комика. Стана ясна и постъпката на бившата депутатка от ИТН и председателстваща Народното […]

Subscribe US Now