Гавра: Нина и Боби от “Смени жената” станаха за смях с лукса си СНИМКИ

Нали сте чували израза: “Ти го плюеш, той си мисли, че вали дъжд!”? Е, до известна степен той напълно съответства на ситуацията около Нина и Боби от “Смени жената”, поне що се отнася до коментарите за тях в социалните мрежи.

След участието им в риалити формата, “пиленцата от Монако”, както станаха известни, отново предизвикаха серия от подигравки с това, което направиха. Още в шоуто пък, те показаха, че разчитат всевъзможните иронични подмятания като завист. Поредното им излагане е в национален ефир и касае нещо, което двамата явно са искали всеки да разбере – че “живеят луксозно”.
След “Смени жената”: Митко от “Фермата” се разведе, ето коя е новата му… СНИМКА

Вчера двойката отпразнува 35-ия рожден ден на Нина в Сен Тропе, в топ луксозно местенце, предназначено за вип личности. Разбира се, те отново наблегнаха на “лукса, в който тънат”, което за енти път предизвика гневни коментари по техен адрес в мрежата. Нина и Боби се щракнаха от лятната резиденция на Chanel, по-късно пък се присъединиха към ВИП купон в Сен Тропе, а после и на яхтеното пристанище.
Любопитен момент е, че един от коментарите под фотосите е на Нора Недкова, с която семейството редовно си почива в Монако. Според запознати – двамата са се заели да намерят богат мъж на Недкова, който да й купи луксозна къща. И както се казва в такива случаи – излагацията е пълна!/show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg