Йорданка Христова разкри пред БЛИЦ TV карала ли се е със Силвия Кацарова и с кои колеги се обича

Неостаряващата звезда на българската попмузика Йорданка Христова е родена на 10 септември 1943 г. в София. Любопитен факт около нейната фамилия е, че се пада братовчедка на футболния идол на всички времена Гунди. Пяла е на Айфеловата кула през 1974 г.

Тя бе част от турнето “Обич и песен”, чийто финален концерт бе в зала 1 на НДК. Наш репортер я хвана зад кулисите, за да разберем как се чувства преди да се качи на голямата сцена. 
– Г-жо Христова, как се чувствате след концерта „Обич и песен“?
– Любима сцена! Вълнувам се както всеки път и ми е приятно, че виждам толкова много колеги, с които не съм се срещала отдавна. Вече ги няма тези фестивали, пролетни, Орфей и други. Ние много се обичаме и съм благодарна, че се събрахме тук, за да обменяме обич.

– Как всъщност се подхранва едно такова приятелство в музиката? Вие сте в една сфера, но сте и конкуренция.
– Не бих казала. Медиите много често злоупотребяват с това. Нашите поколения, така наречените естрадни динозаври, много се обичаме и ни е много приятно да бъдем заедно. И това пролича и на сцената.
– Дочух за „добронамерен“ скандал със Силвия Кацарова за закриването на концерта?
– Няма такова нещо, това е пак измишльотина. Въобще не сме се карали, напротив. Те всички искаха аз да съм последна, но аз не исках и оттам дойде спорът. Иначе няма никакъв скандал!/show.blitz.bg
Интервю на Красимир Красимиров 
Целият репортаж от концерта и видео интервютата на Роси Кирилова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Елвира Георгиева, Нелина, Теди Кацарова, Петю Буюклиева и Теди Кацарова може да гледате във видеото по-долу:
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-опасните породи кучета в света

Еволюирайки от вълците, всяко куче запазва ехото от естествените инстинкти на своя предшественик. Някои малко повече от други. Има редица фактори, които влияят на поведението на кучето и дори най-покорното може да представлява заплаха, когато бъде предизвикано. Като се има предвид това обаче, съществуват много изследвания, които се фокусират върху […]

Subscribe US Now