Какво си казаха Илон Мъск и бившата му

Илон Мъск и Grimes определено бяха една от най-чудатите звездни двойки. Създателят на Tesla и канадската изпълнителка обаче явно се разбират добре и след раздялата си, след която имат две общи деца и, очевидно, доста общи интереси.
34-годишната Grimes пусна публикация, в която търси мнението на последователите си за желанието да промени външния си вид.
Тя признава, че от доста години обмисля пластична операция, след която ушите й ще имат формата на уши на елф. Споделя обаче, че се притеснява от това колко успешна ще е такава процедура, както и колко бавно ще зараснат хрущялите на ушните й миди.
Един от първите коментирали е Илон Мъск. “Негативите от операция за елфически уши вероятно са повече от позитивите.” На което Grimes отговаря подобаващо, че вероятно ще е по-добре с CRISPR, но тя е имала късмета да се роди преди технологията да бъде усъвършенствана.
От People уточняват, че CRISPR е съкратено от Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats, което пък е технология, която позволява промяна на определени вериги на ДНК с цел на постигане на конкретни резултати.
Мъск и Grimes се запознава в Twitter през 2018 г., където дискутираха подобни на CRISPR теми преди да се запознаят на живо. През 2020 г. се роди синът им X Æ A-12 или просто Екс, а през декември 2021 г. с помощта на сурогатна майка двамата се сдобиха и с дъщеря Ева Дарк Сидарел.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво свързва Хейли Бийбър и принцеса Даяна

Хейли Бийбър не е единствената, вдъхновена от спортно-колежанския стил на принцеса Даяна. Но явно успява да го пресъздаде най-добре от всички. В интервю за септемврийския брой на Harper’s BAZAAR моделът разказва как черпи вдъхновение от покойната кралска особа – не само от стила ѝ, но и от начина, по който […]

Subscribe US Now