Голямата и неочаквана новина от Маги Джанаварова

По принцип сме свикнали да обръщаме внимание на Маги Джанаварова покрай честите ѝ екзотични почивки, на които не пропуска да ни напомни колко е секси.
Но с последния си пост в социалните мрежи изпълнителката реши да обяви една наистина голяма новина. И не, тя не е свързана с издаването на албум.
Джанаварова сподели видео, в което виждаме моменти от нейни преживявания през 2022 г. От снимки на видеоклипове до полети и красиви дестинации. В описанието изпълнителката загатва, че има да ни каже, нещо, но ще го разберем в края на самото видео.
А то е, че е бременна с първото си дете. В описанието Маги Джанаварова допълва, че 2022 г. за нея е била най-хубавата до момента. “Мечтите се сбъдват, истинската любов съществува, щастието съществува, онова прекрасно семейство съществува – моето, и всичко зависи от нас.”
На този етап Джанаварова не разкрива повече подробности около бременността, но не пропуска да благодари на родителите си, че са до нея във всичко и да напомни на последователите си да – “Обичайте смело”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Водеща от bTV се втали с този режим на Дънов СНИМКИ

Тв водещата Нели Хаджийска определено е успяла да се пребори до известна степен с излишните килограми и да се чувства добре в кожата си, без да се срамува от тялото си, когато се показва по телевизията.  След като видяла и първите резултати, тя буквално се е вманиачила по идеята да […]

Subscribe US Now