За какво не съжалява след развода Том Брейди

Жизел Бюндхен и Том Брейди подадоха и финализираха развода си само за един ден – това се случи на 28 октомври.
За една от причините за раздялата на двойката се смята, че е взетото решение на футболиста да прекъсне пенсионирането си и да се върне на терена.
След 13-годишен брак Жизел Бюндхен и Том Брейди може вече и да не са семейство, но запазват добри взаимоотношения помежду си и заради двете им деца, които си остават техен най-голям приоритет.
“Мисля, че има много професионалисти в живота, които преминават през различни обстоятелства, с които се справят на работа и с които се справят у дома. Наистина съм фокусиран върху две неща – да се грижа за семейството си и със сигурност за децата си, и, второ, да върша най-добрата работа, която мога, за да печеля футболни мачове”, сподели малко преди раздялата Том Брейди.
И след нея за футболиста обаче отговорностите не се променят много и той остава съсредоточен върху грижата за децата си и представянето си на терена.
“Всичко, което можете да направите, е най-доброто, което можете да направите. И аз просто ще продължа да го правя, докато работя и докато съм баща”, разкрива Том Брейди след развода.
В момента той отново играе в Tampa Bay Buccaneers, където се завърна след като се отказа от първоначалното си решение да се пенсионира. Уви, засега отборът се представя лошо в националната лига. Затова и след един от мачовете репортери са попитали футболиста дали съжалява за завръщането си към играта, пише People.
“Нула, не. Определено не”, е точният отговор на Том Брейди. Според него разочароващата част е, че отборът просто не е играл по начина, на който е способен. “Това е поради редица различни причини”, допълва още футболистът.
Той споделя още, че зад причината да се върне в отбора стои желанието му да се състезава. Именно това и го е накарало да говори с екипа, който от своя страна пък е бил развълнуван да го приеме отново в отбора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Баскетболистът Радо се разписа върху Аксения във "Фермата" СНИМКИ

Месец преди финала на „Фермата“, риалити героите станаха опасно близки. Най-мускулестият сред мъжете – баскетболистът Радо, дори успя да се разпише върху най-красивата участничка в предаването, домакинята Аксения. Двамата се отдадоха на горещ флирт с комедиен привкус, след като спортистът отиде да мели брашно гол до кръста. „Виж го бе, […]