Съдбовен обрат за Мария Игнатова! Ето къде се появи неочаквано и с кого… СНИМКИ

Съдбата винаги намигва закачливо на Мария Игнатова, поне ако съдим по това, което й се случва наскоро. Тв водещата, която сме свикнали да виждаме от малкия екран, ще се пробва и на театралната сцена.

Комедията на Иво Сиромахов “Българската литература накратко” ще бъде своеобразен дебют на театралната сцена за блондинката, която не крие, че ще се развихри сериозно. 
Мария Игнатова срази с това интимно признание

Действието на пиесата се развива в класната стая на родно училище, където трима учители са изправени пред предизвикателството да запознаят питомците си с наследството на Иван Вазов, Йовков, Елин Пелин и другите титани на словесното изкуство. Те обаче, трябва да са много атрактивни и да използват модерни методи, за да бъдат разбрани от съвременните ученици.
Мария Игнатова изчезна от ефир, ето каква е причината
Това, което ще направят, трудно ще остави някого равнодушен или непревиващ се от смят, защото конфликтите между Иван Вазов и Пенчо Славейков, Йовков и Елин Пелин, ще се разиграват направо жертвоготовно. Няма да бъде подминат и любовния триъгълник между Яворов, Лора и Мина. Ще се направят и инсценировки на моменти от “Под игото”, “На браздата”, “По жицата”.
Мария Игнатова налази Нойзи на първата им годишнина СНИМКИ
Мария Игнатова, Ненчо Илчев и Антоан Петров се впускат в шеметни изпълнения. През смях и горчива ирония “Българската литература накратко” разказва за абсурдната ситуация в българското образование и за безумията, с които се сблъскват всички участници в него.

Режисьор на спектакъла е Златомир Молдовански (“Игра за двама”, “Любовни истории”), а сценографията и костюмите са дело на Ивелина Минева. Предпремиерата е на 25 ноември в Сандански, а премиерните представления – на 1 и 29 декември в театър “Сълза и смях” в столицата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ема Стоун в 22 факта

Днес, 6 ноември, рожден ден празнува американската актриса Ема Стоун. Източник: blitz.bg