Щастлива ли е Парис Хилтън със съпруга си Картър Реум

Както често се случва в света на известните, любовта не е изненадващо да се случи по неочакван начин. Такъв е случаят и с връзката на Парис Хилтън и Картър Реум, чиято любов пламва години след като се срещат за първи път.
Всъщност двамата се запознават, когато са още на по 20 години, но започват да излизат чак през 2019 г. А пръст в цялата работа има Хали Хамънд – сестрата на Картър Реум, която тогава събира двамата за вечеря по повод Деня на благодарността.
Преди време пред People Парис Хилтън е споделяла, че с предприемача се познават вече от 15 години, но когато са се видели отново на вечерята, е усетила “невероятна химия”. И за да звучи историята им съвсем като от романтичен филм, двамата излизат на първа среща и оттогава не прекарват нито една нощ разделени.
Предложението за брак на Картър Реум идва точно на 40-тия рожден ден на Парис Хилтън, който те отпразнуват с почивка на частен остров. Двойката официално си казва “да” през ноември 2021 г. на пищна церемония в Бел Еър. Сватбеното тържество обаче не приключва само за ден. Говорим за Парис Хилтън, все пак. На следващия ден младоженците и гостите продължават да празнуват с карнавално парти на кея на Санта Моника и още една официална вечеря.
След това романтичната приказка на Парис Хилтън и Картър Реум се развива съвсем естествено. След брака идва ред и на първото дете. Сина им Финикс Барън, който е роден чрез сурогатна майка, те посрещат преди половин година. И споделят щастливата новина с пост в Instagram.
“Той е моят свят и кара живота ми да се чувства толкова пълен. Нямам търпение за всички вълшебни спомени, които ще създадем заедно! Мама те обича толкова много, бебе ангелче”, пише Парис Хилтън към нови снимки, които качва наскоро по повод навършването на половин годинка на Финикс Барън.
Вчера пък Парис Хилтън споделя още един личен пост в Instagram профила си, с който разкрива колко е щастлива с половинката си Картър Реум.
Във видео на фона на песента “One in a Million” са събрани кратки моменти от връзката им, в които можем да ги видим хванати за ръце, да си разменят целувки и да се наслаждават на почивките си. Към поста Парис Хилтън е написала сладкото послание “Моят един на милион”, а пък в коментарите Картър Реум ѝ отвръща с емотикони на сърца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Елизабет Втора

Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now