Това ли новата жена до Леонардо ди Каприо

Не мина много време, откакто се появиха слуховете, че Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са се разделили и вече се говори, че актьорът е с нова жена до себе си. 
Според информация на Daily Mail, Леонардо ди Каприо е бил забелязан да се забавлява в Сен Тропе в компанията на 22-годишна украинска красавица Мария Берегова, която работи като модел.
Двамата са заснети да се качват на борда на луксозна яхта. Украинката е снимана на няколко крачки зад ди Каприо, когато антуражът започва да се качва на борда.
Според изданието Берегова отскоро използва моминското си име – малко след раздялата със съпруга си Ахмед Масуд Абделхафид, чието семейство е свързвано с диктатора Муамар Кадафи – внук е на вътрешният му министър Масуд. Ахмед управлява имотна и модна империя в Монако.
От Daily Mail разкриват, че Мария е израснала в Швейцария, посещавала е частен пансион и в момента живее в Лондон, където учи, за да поеме фармацевтичния бизнес на семейството си.
Не става ясно как се е запознала с известния актьор, нито дали наистина двамата имат връзка, но съдейки по предпочитанията на ди Каприо през последните години – млади, красиви и секси брюнетки, е абсолютно негов тип.
Камила Мороне, с която току-що се разделиха, е дъщеря на 46-годишната Лучия Сола, която беше приятелка на Ал Пачино и Лео е познавал Камила от 12-годишна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Съжалява ли за браковете си Мадона

За това, че Мадона става все по-скандална с годините, едва ли някой би влязъл в спор. Все пак, на самата нея ѝ харесва да си придава точно такъв имидж. И то не само с визия, но и с поведение. Певицата и преди е била съвсем откровена за личния си живот, […]