Брад Пит няма спирка

На 18 декември тази година Брад Пит ще навърши 60 години. Ако оставим настрана, че това е Брад Пит (което не е лесно), няма как да не сме напълно зашеметени от промяната в начина му на обличане в последните години.
“Всички ще умрем, да се позабавляваме”, коментира Пит миналото лято пред Variety. Изказването му е в отговор на въпрос защо се появи на премиерата на “Убийствен влак” в Берлин, облечен в пола.
На по-нататъшните събития, свързани промоутирането на филма, Пит продължи да бъде все така ексецнтричен в облеклото си.
Ярко зелен костюм със синя тениска и патешко жълти маратонки, или пък съчетание от раздърпани сако и панталон в пепелно розово.
Затова едва ли трябва да се учудваме, когато в началото на тази седмица актьорът е заснет в Ню Йорк, където снима филма Wolves с Джордж Клуни, в любопитен тоалет. Пит носи раздърпан и скъсан пуловер в мръсно бяло и панталон от агнешка вълна.
От People уточняват, че това са традиционните панталони, които носят шерпите в Непал. По-късно същият ден Брад Пит носи и шапка-идиотка, отново от вълна. Очакваме до настъпването на 60-ия му рожден ден да видим още необичайни комбинации от него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Интересният начин, по който Джеси Джей разкри пола на бебето си

В края на 2021 г. Джеси Джей реши да сподели с феновете си, че е направила спонтанен аборт. Като цяло изпълнителката се старае да говори открито за трудните моменти. Освен за тях обаче, Джеси Джей споделя и вълнуващите новини. Като тази в началото на годината, че отново е бременна. И […]