Това Камелия ли е или някоя хулиганка?! Певицата втрещи с визия СНИМКА

Певицата Камелия подлуди всички с последната снимка, която помести в социалните мрежи. На нея известната певица изглежда напълно различна, облечена в спортен екип с качулка на главата. Нещо, което е много необичайно за нея и несъмнено привлича вниманието на феновете.

Въпреки че Камелия е променила визията си, тя успява да запази своята марка и да впечатли публиката със сексапилния си стил. Горната част на екипа има странични ципове, които певицата небрежно е отворила, за да покаже част от силиконовите си гърди. Този смел жест я представя като изкусителна и с увереност в еротичната си визия, като постига желаният ефект.

Самата Камелия определя себе си като “хулиганка” с новия си аутфит. Тя не се притеснява от общественото мнение и  носи с гордост нестандартните си облекла. Този нов начин на представяне може да бъде вдъхновение за младите фенове и да ги подтикне да бъдат по-смели в стила си.
Снимката, която Камелия пусна в Инстаграм, със сигурност събуди интереса на много хора и породи голямо разискване. Въпреки че не всеки ще одобри стила й, трябва да признаем, че Камелия успешно постига целта си да бъде в центъра на вниманието и да провокира коментари./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-добрите звездни костюми за Хелоуин тази година

И тази, както всяка година, Хелоуин официално е на 31 октомври, но и у нас, и в други държави, партита имаше още през изминалия уикенд. И известните също не пропуснаха възможност да се облекат, за да привлекат внимание, и да се забавляват. Едно от най-големите партита, което се провежда всяка […]