Шест месеца след раздялата с Том Брейди – какво се случва с Жизел Бюндхен

Откакто Жизел Бюндхен и Том Брейди ни изненадаха с изявлението си в социалните мрежи, че се разделят след цели 13 години брак, измина половин година.
“Стигнахме до това решение приятелски и с благодарност за времето, което прекарахме заедно”, написаха те в Instagram. И двамата допълниха, че децата им ще бъдат техен основен приоритет и ще продължат да споделят родителските си задължения.
Едва преди няма и един месец Жизел Бюндхен разказа повече за решението за раздяла. “Когато бях на 26 години, а той беше на 29 години, се срещнахме, искахме семейство, искахме неща заедно”, сподели моделът в интервю за Vanity Fair. Но пък с течение на времето са осъзнали, че искат различни неща. Затова и е трябвало да направят избор.
“Това не означава, че не обичате човека. Това просто означава, че за да бъдете себе си и да живеете наистина живота, който искате, трябва да имате някого, който може да ви срещне по средата, нали? Това е танц. Това е баланс”, сподели още Жизел Бюндхен.
С думите си моделът ясно показва, че не съжалява за решението да прекрати брака си и твърдо стои зад максимата, че когато човек обича някого, не го вкарва в затвор и не го принуждава да живее живот, който не иска.
В нов пост в Instagram Жизел Бюндхен още веднъж разкрива колко трезво приема дори и трудните моменти в живота, като развода. Според нея след всяка загуба идва значима победа и неуспехите в живота често могат да доведат до уроци.
Към описанието на кратко видео, в което я виждаме безгрижно да кара колело, тя пише мотивиращите думи: “Всеки смях, всяко падане, всяко преживяване, доброто и лошото, всичко е тук, за да ни научи на нещо и да ни помогне да растем. Нищо не е постоянно.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Семейната идилия на Ник Джонас и Приянка Чопра

В началото на годината Ник Джонас и съпругата му Приянка Чопра представиха пред света новото попълние в семейството – малката Малти Мари. Дълго време двойката ревниво пазеше първородната си дъщеря от светлината на прожекторите. Но когато си дете на известни родители, явно няма как да останеш далеч от вниманието и […]

Subscribe US Now