Любовен пожар или измама след “Фермата”: Яни и Лилия Семкова се… СНИМКИ

След края на “Фермата” случващото се в живота на Яни силно интригува последователите му в социалните мрежи. Причината, разбира се, е свързана с жена, а най-упоритите слухове гласят, че това е Лилия Семкова, с която провокираха много реакции още в стопанството.

Двамата май продължават да поддържат връзка и след края на шоуто, но колко точно са се задълбочили отношенията им… Много със сигурност, но дали в интимен или само в приятелски план, все още не става много ясно.
След “Фермата”: Яни заби голяма красавица, двамата вече… СНИМКИ

Наскоро Яни публикува снимки с жената до себе си, която е направо двойница на Лили… ако не е и самата тя. Феновете му все още гадаят, а вие може и сами да прецените. Поне засега по всичко изглежда, че става дума за съвсем различна жена. Двамата, както се разбира от кадрите, бая се забавляват на коментарите в мрежата.
Викнаха лекар заради пчеларя Яни във “Фермата” СНИМКА
“Само луксът ни липсва Лилка. Трябва повече да дойм пчелите”, написа Яни към един от фотосите, а Лили загатна шеговито, че е имало нещо между тях. Точно това загатване обърка и феновете им.

“Не разбирам… Заедно ли сте или не???”, пита един от тях. А друг пише: “Знаех си че на снимката не и Лили просто клюка”.
Засега самият Яни запазва мълчание и очевидно е доволен от развоя на събитията. Нито е отрекъл, нито е потвърдил връзката си с Лили, въпреки че според мнозина двамата са много хубава двойка. “Янка натискай… сватбата е готова… ще се пие ракия”, подканва го фен в мрежата./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

20 години български маг лъже испанците

Гилдията на свободните вариететни артисти обяви Стефан Давидков-Серван за илюзионист номер едно на България за 2022-ра. Краткото обяснение за това решение бе: “Той е магът, изнесъл най-много спектакли през изминалите 365 дни.” Маг Серван, съпругата му Илиана, с артистично име Алисия, и двете им деца живеят в Испания. Преди двадесет години […]