Здравко от “Биг Брадър” коментира боя между Христина и любовницата му

Победителят от първия сезон на ‘Биг Брадър” Здравко коментира горещата тема от вчера, а именно боят между съпругата му Христина и любовницата му Божена. 

Както първо БЛИЦ писа, двете дами са се сбили ожесточено в Приморско, като съпругата на брадъра е водила със себе си подкрепление. А известният Дон Жуан не закъсня с коментар.
“Поради огромният интерес към събитията в родният ми град два съществени момента. Първо – крайбрежната алея на града вече официално ще има нова име Kurvenstrasse.
И второ, което е молба към медиите – Да бяхте ме потърсили за подробности. Такава пикантна история я обезличихте с някаква баналност. Явно поради липса на опит не сте могли да я развиете качествено”, коментира той. 

От ОДМВР-Бургас потвърждават, че е имало такъв инцидент между двете жени. Преписката е образувана по 2 члена от НК – по чл. 216, ал. 1 – за унищожаване и повреждане на чужда вещ; и по чл. 131, ал. 1, т.12 – за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Разследването е срещу Христина Василева. Сигналът за случилото се е подаден в 3 ч. след полунощ на 13 август в РУ-Приморско. Божена описва в сигнала, че час по-рано – в 2 ч. посреднощ, седяла на пейка на градската крайбрежна алея, когато към нея се приближила позната жена. Става дума за пренебрегнатата съпруга, която, хващайки я за косата, е започнала и да ругае. Словашката гражданка опитала да се обади на тел. 112, но Христина взела мобилния й телефон и го хвърлила в морето, изхвърлила и електронната й цигара. В резултат на полицейските действия 45-годишната Христина Василева е задържана за срок до 24 часа, за да се изяснят детайлите. Христина обаче отрича да е извършила всичко това.
Случаят не е приключен, но няма свидетели, които да потвърдят какво точно се е случило. Но цяло Приморско е наясно със забежката на Здравко и всички енгови съграждани са убедени, че Христина е предприела действия по отстранява на другата жена./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Настъпи ли окончателният край за Бритни Спиърс и Сам Асгари

Въпреки че 2023 г. е добра година за Бритни Спиърс в професионален план – с ново музикално издание след колаборацията с Елтън Джон през 2022 г. и предстояща биографична книга – множество източници потвърдиха пред медиите, че певицата и съпругът ѝ Сам Асгари се разделят. Това се случва след повече […]

Subscribe US Now