Настъпи ли окончателният край за Бритни Спиърс и Сам Асгари

Въпреки че 2023 г. е добра година за Бритни Спиърс в професионален план – с ново музикално издание след колаборацията с Елтън Джон през 2022 г. и предстояща биографична книга – множество източници потвърдиха пред медиите, че певицата и съпругът ѝ Сам Асгари се разделят. Това се случва след повече от шест години съвместен живот и 14 месеца брак.
Става ясно, че Сам Асгари е подал молба за развод във вчерашния ден, макар мениджърът му да е отказал официален коментар.
От TMZ първи съобщиха новината за раздялата.
Асгари и Спиърс се запознават през 2016 г. на снимачната площадка на музикалния клип на изпълнителката “Slumber Party” и сключват брак през юни, 2022 г.
Още в началото на настоящата година обаче, започнаха да се разпространяват слухове за неразбирателство между двамата и брачни проблеми. Впоследствие бяха забелязани и без венчалните си халки – за което Асгари коментира, че просто е свалил пръстена, защото е бил на снимачната площадка. През ноември той обяви, че е получил роля в телевизионния сериал Lioness.
През годините, в които са заедно, Сам Асгари играе важна роля в живота на Бритни.
Той всячески подкрепя попзвездата по време на психичното ѝ заболяване през 2019 г. и последвалото лечение. Тогава близки от семейство на Бритни Спиърс заявиха пред People, че Сам “безспорно е страхотен за Бритни и ѝ оказва много положително влияние”.
Асгари е плътно до певицата и по време на битката ѝ за настойничество, която води със своя баща. “Сам е скалата на Бритни от години”, каза тогава източник, близък до двойката. “Тя разчита на него за всичко. Той също работи и има свой собствен живот, но винаги е наоколо, когато е нужно.”
Все пак, още когато решават да сключи брак, Спиърс подготвя предбрачен договор, за да се защити финансово, припомнят от TMZ. Изданието отбелязва, че “вероятният край на брака ще бъде чек от Бритни към Сам, който ще уреди нещата, поне финансово”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И любовницата на Здравко проговори след побоя: Имайте малко човещина в себе си

Любовният триъгълник между брадъра Здравко, съпругата му Христина и любовницата Божена набира все по-голяма сила. След като двете жени се млатиха посред нощ за надмощие над Гларуса от Приморско, в социалните мрежи започнаха да се изказват всички страни.  Победителят от първия сезон на ‘Биг Брадър” Здравко отрича да е имало […]

Subscribe US Now