И любовницата на Здравко проговори след побоя: Имайте малко човещина в себе си

Любовният триъгълник между брадъра Здравко, съпругата му Христина и любовницата Божена набира все по-голяма сила. След като двете жени се млатиха посред нощ за надмощие над Гларуса от Приморско, в социалните мрежи започнаха да се изказват всички страни. 

Победителят от първия сезон на ‘Биг Брадър” Здравко отрича да е имало побой, но не на такова мнение е любовницата му. След като бе пребита от Христина, Божена бе нападната от хората, че разваля семейства. Тя не издържа и написа много тежки думи.
Здравко от “Биг Брадър” коментира боя между Христина и любовницата му
„Нека хвърли камък този, който е безгрешен! Всеки си има своята съвест и нека да реши според себе си. Помислите преди да пишете нещо какво последствие ще има. Който ме съди без да ме познава, не ме интересува, но имайте малко човещина в себе си и си представете какво бихте сторили в този случай, ако сте на мое място. Не съм градила бизнес и име над 10 години, за да ми лепнете такъв етикет. Ако всеки си даде сметка, че някога е грешил няма да се изявява по този начин“, казва жителката на Приморско, която е пристигнала в малкото курортно градче преди три години, заедно със съпруга си.

Тя отворила тогава туристическа агенция с цел да привлича туристи от своята родина. Божена живее у нас повече от 10 години, завършила е Бургаския свободен университет. 
Към момента само Христина не е коментирала публично случилото се, тъй като е задържана в полицията и дава показания. Търсят се евентуални очевидци на грозната сцена между двете жени, за да се улесни разследването и Христина да бъде обвинена./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво са намислили Анджелина Джоли и Вивиан

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава вече няколко години, а основната причина за това е нежеланието на актрисата да подели родителските права върху децата им. Тя прекарва всяка свободна минута с тях и винаги ги взима не червения килим. Но те не са просто наблюдатели на успеха й. […]

Subscribe US Now