Новата роля в живота на Иво Аръков

За първи път се заговори, че Иво Аръков ще става баща в края на този януари, а не след дълго той лично потвърди тръгналия слух. Новината, че ще става майка приятелката му Габриела разкри през април, като публикува своя снимка, на която се виждаше заобленият ѝ корем.
Няколко дни след това тя организира бебешко парти в столично заведение, по време на което намекна какъв ще бъде полът на бъдещото им дете. Тогава синият цвят, преобладаващ в украсата на мястото издаде, че то ще бъде момче.
“Нямаме търпение да се запознаем с теб”, гласеше по онова време посланието ѝ към публикациите, показващи избрани мигове от тържеството.
Вече е ясно, че актьорът и половинката му са станали родители. За това разбираме от самия Иво Аръкова, който сподели в истории в своя Instagram радостната вест. Направи го в типичния за него духовит и забавен начин. 
Той сподели две архивни снимки, придружени със закачливи послания. Първата показва Габриела Николаева по бански, към която актьорът от сериала “Съни бийч” пише: “Честито на моята приятелка, станала по-рано днес “milf” (бел.ред.: думата, с която се описват привлекателните майки, наричани още “секси мамчета”). Към втората, на която той позира гол до кръста, добавя: “А сега се запознайте с този “sugar daddy” (израз, който се отнася до богат възрастен мъж, покровител на младо момиче или т.нар.”татенце”).
За момента нито Иво Аръков, нито Габриела Николаева, споделят повече информация за своя наследник. Тепърва предстои да разберем как са кръстили малкото си момченце.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актьорът, който успя да разстрои Скарлет Йохансон

Инцидентът със снегорин, при който за малко не загина Джеръми Ренър навръх Нова година, потресе почитателите му и обществеността. Извън общественото внимание обаче останаха реакциите на някои от най-близките му колеги. В интервю за Variety Скарлет Йохансон, с когото Ренър играе редов в “Отмъстителите”, разкрива за първи път как се […]
Next Post

Новата роля в живота на Иво Аръков

За първи път се заговори, че Иво Аръков ще става баща в края на този януари, а не след дълго той лично потвърди тръгналия слух. Новината, че ще става майка приятелката му Габриела разкри през април, като публикува своя снимка, на която се виждаше заобленият ѝ корем. Няколко дни след […]

Subscribe US Now