Как Мария Бакалова поздрави половинката си

От известно време се носят слухове, че Мария Бакалова е намерила любовта в лицето на Валери Григоров – синът на Мария Гроздева, когото гледахме в последното издание на “Игри на волята”.
Двамата дори се появиха заедно на събитие, но до момента така и не потвърждаваха връзката си в социалните мрежи категорично. Е, това се промени преди няколко дни, когато актрисата реши да поздрави Григоров за рождения му ден.
В профила си в Instargam Мария Бакалова публикува пост, който е комбинация от снимки и видеа, с който реши не само да поздрави Валери Григоров за рождения му ден, но и да му каже, че го обича.
“Честит рожден ден, любов моя”, написа актрисата, като допълни, че му пожелава да смее и вълнува много, да обича смело и да не се притеснява от поемането на рискове.
За акомпанимент на пожеланието си Бакалова бе избрала песента на Scarlet Pleasure “What A Life”. Е, вече със сигурност няма съмнение дали двамата са заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нов отказ за крал Чарлз

И докато в някои кралски дворове се състоят и готвят сватби, в други предстоят коронации. Разбира се, че говорим за крал Чарлз и предстоящата му коронация, която ще се състои на 6 май. Интересно е, че официалните покани за церемонията все още не са изпратени – това ще стане чак […]