Живеят ли заедно Адел и Рич Пол

И ако до съвсем скоро се питахме дали Адел и Рич Пол са се разделили, то сега вече певицата не ни оставя да се чудим, а го заявява категорично.
От последния пост на Адел в Instagram става ясно, че двамата са все още заедно и много влюбени.
Втората снимка от публикацията издава момент от срещата им в Деня на влюбените. Оказва се, че искрено са се забавлявали в McDonald’s. Адел е облечена небрежно, със спортна шапка с козирка и се смее. Рич Пол пък е застанал срещу нея с широка усмивка на лице.
Още по-романтичен момент за двойката разкрива четвъртата снимка. На нея виждаме сладка целувка помежду им. След която вече едва ли има каквито и да било останали съмнения дали Адел и Рич са заедно.
Голяма е вероятността и да са заживели заедно, тъй като на първата снимка те, усмихнати и доволни, държат ключове. Застанали са пред къща, която почти сигурно е тази на Силвестър Сталоун, за която стана ясно, че Адел е купила още през януари.
“Времето лети”, написа семпло певицата…
Възможно ли е това наистина да означава, че за двама им с Рич Пол е настъпил моментът и са направили така важната за всяка двойка стъпка към съвместен живот?
Може и скоро да разберем. Стига самата Адел да го сподели.
Певицата неведнъж досега е разкривала моменти от връзката си с Рич Пол, с когото се срещат вече близо година. И по всичко изглежда, отношенията им се развиват завидно добре.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емрах се изложи с калпав фотошоп! Ето къде прати зърната си СНИМКА

Малкият Стораро пак прекали с фотошопа в опита си да извае мускули. Явно препотяването във фитнеса за Емрах не е достатъчно, та, за да долюби образа в огледалото е решил да добави някоя и друга плочка. Очевидно на суетника му е необходим някой друг урок по обработка, защото е пратил […]

Subscribe US Now