Огорчиха Веселка от “Фермата” след победата, казаха й, че е… СНИМКИ

Веселка се превърна в първата жена, успяла да спечели не само “Фермата”, но и като цяло риалити формат у нас, два пъти. Младата многодетна майка не знаеше на кой свят е от щастие и вълнение. Но въпреки радостта й, се намери и какво да я огорчи, макар и за кратко.

Гимнастичката Валерия директно я захапа, че трябва да отслабне, а забележката успя да разстрои Веселка, която пък никога не си позволи да коментира външния вид на останалите участници, освен това има достатъчно високо мнение за себе си.
Победителката във “Фермата” 8 Веселка пред БЛИЦ: Вярвам в знаците на съдбата!

След близо тримесечен престой в стопанството Веселка качи някой и друг килограм на иначи фината си снага, който не остана незабелязан и неизкоментиран. “Тук ядем по три пъти на ден, най-често въглехидрати, а навън се храня много по-малко – не че спазвам някакви диети, просто не ми остава време”, обясни промяната във външния си вид бившата конярка от село Борима.
Веселка от “Фермата” събра погледите, тренира като Роки СНИМКА
“Още на 15 години се научих да работя на банциг… На 18 се роди първото ми дете, но аз си ходех на работа, защото беше на 200 метра от вкъщи. Прибирам се, нахранвам детето и се връщам на работа. После заминахме за Ловеч, средната дъщеря се беше родила. Мъжът ми пострада при инцидент и не можеше да работи. Наложи се аз да изхранвам семейството.
Започнах в дърводелска фирма, като бях бременна във втория месец с малкия. Тогава най-близката ми приятелка, ама най-близката, дето съм дала всичко за нея, завидя, че шефът ме хвали как работя. И му казала, че съм бременна. Шефът ме освободи и с нея се скарахме. До този момент спяхме при тази приятелка и след скандала се изнесохме. Първата вечер спахме в един вход. Това е най-гадният ден в живота ми”, бе споделила Веселка пред останалите фермери.

На следващия ден тя намира квартира и започва да търси нова работа. Взимат я в “Топливо”, където работят само мъже. Тя е единствената жена и се труди до края на бременността.
“Била съм на ръба и много отчаяна. Какви ли не мисли са ми минавали през главата, но винаги има решение. Няма безизходица”, категорична е отрудената млада жена./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво зарежда Дуейн Джонсън, когато е изтощен

Макар “Черния Адам” да не се представя в бокс офиса така, както на Waner Bros. би им се искало, филмът си остава специален за Дуейн Джонсън. Не само, защото цели 15 години се бори за тази роля, но и защото това е филмът, в който той е в главната роля, с […]