Константин се замеси в нов скандал с кокаин ВИДЕО

Фолк звездата Константин показа как подготвя брат си Светослав за “Сървайвър”. Видимо братята са в много добри отношения и умеят да се забавляват, акто компания им правят първите им братовчедки Лияна и Зорница. 

Константин показа изненадващ клип, в който за първи път проговори за скандала с кокаина на снимка на братовчедка му Зорница. А по всичко личи, че кадърът е правен именно в дома на Коцето. 
Неотдавна Зори качи снимка, а на плота до нея се виждат следи от “бело”. Замесиха красавицата в нарко скандал, но се оказа, че кадърът е направен в дома на Константин. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7)

Сега компанията е пак на същото място, където снимат забавен клип и чрез много алкохол правят изпращане на Светослав за “Сървайвър”, който заминава до броени дни за Доминикана, където ще е сред участниците в този сезон. 
Накрая Коцето се присламчва до Зорница, на същото място, на което е направила и предишната си скандална снимка и типичното си чувство за хумор Константин бърше мястото, на което вече сме виждали следи от бял прах. 
За Константин от години се пише, че си пада по забранените субстанции, но той винаги проявява чувство за хумор към тези твърдения. Факт е, че демонстрира забавен начин на живот, за който може всеки да му завиди, а какво взема или не взема – си е лично негова работа./show.blitz.bg
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Alessa (@alessa.fashion)

Източник: blitz.bg
Next Post

Мирела от "Игри на волята" се разплака, ето какво се случва в живота й ВИДЕО

Мирела от “Игри на волята” стресна последователите си в социалните мрежи, след като пусна клипче, на което е видимо емоционална и не спира да плаче.  Звездата от последния сезон на риалити формата се опита да обясни на какво се дължат солените капки, които се стичат като водопад от очите й.  […]

Subscribe US Now